basak-yemekhane

Okulumuzda sistemli olarak görev yapan bütün çalışanlarımıza ve öğrencilerimize yemek hizmeti kendi mutfağımızda deneyimli personel ve ekipmanlarımızla kalite , sağlık ve hijyen unsuru esas alınarak günlük, taze yemek şeklinde pişirilerek servis edilmektedir.
Yemeklerimiz için gerekli olan et, tavuk, sebze, meyve v.s ihtiyaçlar güvenilir firmalardan günlük ve haftalık olarak temin edilmektedir. Alınan malzemelerin, taze, kaliteli ve standartlara uygun olmasına önemle dikkat edilmektedir.

Okulumuzca kurulan yemek komisyonu tarafından , tüm gıda maddelerinin özellikleri ve cinsleri doktorumuz tarafından tespit edilerek kontrolleri yapılmaktadır. Diyetisyenimizin gözetiminde kalorileri hesaplanarak hazırlanan yemekler Anaokulu – ilkokul-ortaokul ve Anadolu lisesi öğrencilerimize eş zamanlı servis edilmektedir.

Aylık hazırlanan yemek listeleri web sitesinde yayınlanmakta aynı zamanda velilerimize de aylık mektup şeklinde öğrencilerimizle gönderilmektedir.
Özel Başak koleji olarak diğer birimlerimizde olduğu gibi yemekhane bölümümüzde de kalite , lezzet ve hijyen dikkat ettiğimiz konuların en başındadır ki iyi ve düzenli beslenme iyi öğrenmenin ve kazanılan başarıların gereklerindendir.