KIZILAY HAFTASI ETKİNLİĞİ

Konya Özel Başak Anadolu Lisesi Kimya öğretmenimizin Kızılay Haftası sebebi ile okulumuza Kadriye KONT ve Özlem ARSLAN KURU’yu davet etti. Özlem RSLAN KURY öğrencilerimizle yaptığı söyleşide önemli açıklamalarda bulundu.”Kızılay, gönüllü olarak yürüttüğü tüm çalışmalarında siz değerli öğrencilerimiz gibi halkımızın desteğine her zaman ihtiyaç duymaktadır. Gerçekleştirdiğimiz çalışmaların doğru araçlarla halkımıza aktarılması bu çalışmaların devamlılığına büyük katkı sağlayacaktır. Türk Kızılay’ının çalışmalarında zaman diye bir mefhum yoktur. Çünkü her daim kurtarmak zorunda olduğumuz bir hayat söz konusudur. Bu sebeple Kızılay’a gösterilen ilgi bizler için oldukça kıymetlidir. Unutulmaması gereken Kızılay’ın hepimizin Kızılay’ı olduğu, hepimizin bir gün Kızılay’a ihtiyacımızın olabileceği gerçeğidir. Türk Kızılay’ı yardımseverlerin ve gönüllülerin desteği ile dünyanın neresinde olursa olsun insan onurunun korunması doğrultusunda tüm gücüyle çalışmaya devam edecektir.” dedi. Bizlerde verdiği bilgilerden dolayı kendilerine ve Kızılay’a teşekkürlerimizi iletiyoruz.

45872900_1799283440194228_7913518186803232768_o