GEZİ VE DAĞCILIK KULÜBÜ FAALİYETLERİMİZ

Özel Başak Koleji Gezi ve Dağcılık Kulübü faaliyetlerimizde bu hafta sonu Sosyal Bilgiler ve Kulüp Başkanı öğretmenimiz, kulüp öğrencilerimiz ve katılım gösteren İngilizce öğretmenimizle Takkeli Dağ mevkiindeydik. Uzun bir yürüyüşün ardından bulundukları ortamı keşif yapan öğrencilerimiz yakılan mangalla güzel bir öğle yemeği yediler. Odun ateşinde içilen çayın ardından tırmanışa geçen öğrencilerimiz çevre temizliği “toplum hizmeti”, kamp kuralları ve teknikleri ile sadece bedensel bir aktivite olmayan bu faaliyette cömertlik gibi güzel bir değerimizi de hikayelerle öğrendiler. Doğanın ve dağların tadını çıkaran öğrencilerimiz dağa iniş çıkış tekniklerini de öğrenerek Özel Başak Koleji tarihi Takkeli Dağ gezisini noktaladılar.

g