etüt

ÖZEL BAŞAK KOLEJİ’NDE ETÜTLER

Özel Başak Koleji’nde  öğrencilerimiz eksik olduğu konularda konu tekrarı yaparak sınıf etütleri ve deneme sınavı sonuçlarına göre  birebir etütler  almaktadır. Öğrencilerimizin  kazanım değerlendirme analizlerine göre yapamadıkları sorularda öğrenme eksiklerini tamamlamak için rehberlik servisi –veli- öğretmen- idare işbirliği ile etüt takip formu doldurarak  etüt almaları sağlanır. Ayrıca DERSONET PROGRAMI  ile velilerimiz interaktif yolla etüt talebinde bulunabilmekte öğrencilerinin ders durumu ile bilgi sahibi olabilmektedir.

8.sınıflarımıza yönelik MERKEZİ SINAV hazırlık kapsamında konu anlatımları, birebir etütler,  akşamları MERKEZİ SINAV ETÜT PROGRAMI ile sınav öncesi her gün ders tekrarı ve gündüzleri okul süreci içerisinde, MERKEZİ SINAV DENEME PROGRAMI ve haftasonu kurslarıyla öğrenciler sıkı bir şekilde hazırlanmaktadır.

Lise son sınıf öğrencilerimize yönelik ders çalışma programları , test çözümlerine yönelik uygun koşullar oluşturularak deneme sınavları, akşamları öğretmenlerimizle birebir etütler , 11. Sınıflarımıza yönelik YKS-TYT takviye etütlerle öğrencilerimiz YKS-TYT Sınavlarına sıkı bir şekilde hazırlanmaktadır.